Music Player Network

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 6 of 7 1 2 3 4 5 6 7
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: MAJUSCULE] #2997304 07/05/19 12:39 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Dave Bryce Offline OP
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
OP Offline
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Originally Posted by MAJUSCULE
Originally Posted by gg22
"Play" button on the "Music Player Network" doesn't work. idk

It should launch a ridiculous demo sequences like keyboards of yore.

roll

dB

KC Island
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2997319 07/05/19 10:34 AM
Joined: Feb 2010
Posts: 1,215
PianoMan51 Offline
Platinum Member
Offline
Platinum Member
Joined: Feb 2010
Posts: 1,215
Originally Posted by Dave Bryce
Originally Posted by MAJUSCULE
Originally Posted by gg22
"Play" button on the "Music Player Network" doesn't work. idk

It should launch a ridiculous demo sequences like keyboards of yore.

roll

dB


Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2997638 07/08/19 07:17 AM
Joined: Mar 2015
Posts: 17
M
marcmarc Offline
Member
Offline
Member
M
Joined: Mar 2015
Posts: 17
sorry if it has already been said but, the "MusicPlayerNetwork" logo being in fixed size prevents the correct resizing of the template.
you'd have to add

Code
#content.fw center img {width: 100%; max-width: 847px;}


to make it work properly.

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: marcmarc] #2997743 07/09/19 12:13 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Dave Bryce Offline OP
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
OP Offline
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Originally Posted by marcmarc
sorry if it has already been said but, the "MusicPlayerNetwork" logo being in fixed size prevents the correct resizing of the template.
you'd have to add

Code
#content.fw center img {width: 100%; max-width: 847px;}


to make it work properly.

Thx! Will make sure Jim sees it.

dB

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2997745 07/09/19 12:42 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 10,794
nursers Offline
10k Club
Offline
10k Club
Joined: Mar 2001
Posts: 10,794
Also - some custom emojis don't work on some themes i.e. UBBT70 smile

Last edited by nursers; 07/09/19 12:56 AM.
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2998036 07/10/19 04:10 PM
Joined: Jul 2008
Posts: 13,334
J. Dan Offline
Bannination Free Since '08
10k Club
Offline
Bannination Free Since '08
10k Club
Joined: Jul 2008
Posts: 13,334
One of my computers has AVG antivirus and I'm getting this:

[Linked Image]

followed by this:

[Linked Image]


Dan

Acoustic/Electric stringed instruments ranging from 4 to 230 strings, hammered, picked, fingered, slapped, and plucked. Analog and Digital Electronic instruments, reeds, and throat/mouth.
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2998112 07/11/19 02:49 AM
Joined: Mar 2008
Posts: 3,618
MoodyBluesKeys Offline
MP Hall of Fame Member
Offline
MP Hall of Fame Member
Joined: Mar 2008
Posts: 3,618
I've run into a number of threads over the past few years where MalwareBytes Premium would block a site like the first picture, most likely a site hosting someone's avatar picture. Haven't yet run into it on the main forum site. I was using AVG, but now (on Win 10) use Microsoft's AV and MalwareBytes Premium - has worked out well.
Usually when I see the avatar site problem, I post in the thread so that whoever is using an avatar hosted at that site can move their avatar elsewhere.


Howard Grand|Hamm SK1-73|Kurz PC2|PC2X|PC3|PC3X|PC361; QSC K10's
HP DAW|Epi Les Paul & LP 5-str bass|iPad mini2
"Now faith is the substance of things hoped for, the evidence of things not seen."
Jim
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2998118 07/11/19 05:11 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Dave Bryce Offline OP
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
OP Offline
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
...and Im hoping our avatars will be hosted here shortly.

dB

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2998143 07/11/19 11:51 AM
Joined: Oct 2009
Posts: 13,841
AnotherScott Offline
10k Club
Offline
10k Club
Joined: Oct 2009
Posts: 13,841
I'm back to UBBT70. I missed the bolding of newly updated topics in ubbthreads and ubbcentral (and ubbcentral also suffered from a hard to read--insufficient line spacing?--typeface for paragraphs and the loss of some helpful visual elements). Your new default is still the most pleasing, but there's just too much white space. I don't mean too white in a sense that could be addressed with a dark theme, I mean just too much screen area with no useful content, so there is an inordinate amount of scrolling on small screens like my Macbook Air or iPad. It would be nice if UBBT70's main thread page could be tightened up some (those other ubb themes show many more threads on the screen at once, at least in part because easy visual topic differentiation is accomplished by underlining rather than somewhat thick dividers), but at least it's still better than the new default.


Maybe this is the best place for a shameless plug! Our new video at https://www.youtube.com/watch?v=3ZRC3b4p4EI is a 40 minute adaptation of T. S. Eliot's "Prufrock" - check it out!
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2998174 07/11/19 03:13 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 20,660
Joe Muscara Offline
Triple Secret Banninated
20k Club
Offline
Triple Secret Banninated
20k Club
Joined: Feb 2005
Posts: 20,660
It seems like I'm having posts getting marked as read and I have not seen them. I didn't see J. Dan's thread about his bandmate's death until just now, and I know I've been here in between. I didn't see his reply to my reply on his Stairway thread until I looked for it. It was way down, and marked as read.


The great thing about music is that there's always something to learn. The frustrating thing about music is that there's always something to learn!
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Joe Muscara] #2999377 07/19/19 11:29 PM
Joined: Mar 2007
Posts: 1,034
waygetter Offline
Platinum Member
Offline
Platinum Member
Joined: Mar 2007
Posts: 1,034
Nice job on the conversion / migration! Not a bug, but a ques and a request..

1. What does the bolding of the first 5-10 messages mean? (you probably explained that somewhere, sorry for the repeat)

2. Would it be blasphemy to suggest change the top of the page - by putting the garage sale and shameless plugs as hyperlinks (next to Search, Forum Help)? That way, the main forum would rise to the top and occupy the prime screen real estate?


soundcloud.com/stream
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: waygetter] #2999380 07/19/19 11:37 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 11,234
Synthoid Offline
10k Club
Offline
10k Club
Joined: Dec 2003
Posts: 11,234
Originally Posted by waygetter
What does the bolding of the first 5-10 messages mean?

New messages since your last visit.



When an eel hits your eye like a big pizza pie, that's a Moray.
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2999617 07/21/19 03:14 PM
Joined: May 2011
Posts: 912
marczellm Offline
Gold Member
Offline
Gold Member
Joined: May 2011
Posts: 912
Bug report (this is technical stuff):

I subscribed to the Keyboard Corner RSS feed located at http://forums.musicplayer.com/cache/rss18.xml

The file is invalid XML though, because of this part in the code:
Code
<title>Looks can be deceiving ( a Leslie story )</title>
<dc:creator>Math&Music</dc:creator>


The & character should be encoded as
Code
&amp;


The file being invalid, my feed reader cannot parse it and displays an error message. This is a bug in the forum software, I don't know if fixable here or should I report to the vendor.

Last edited by marczellm; 07/21/19 08:49 PM.

Life is subtractive.
Current: Jazz, funk, rock, pop, Christian worship, BebHop
Wishlist: 80s-ish (synth)pop, symphonic pop, prog rock, fusion, musical theatre
Gear: NS2 + JUNO-G

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2999620 07/21/19 03:31 PM
Joined: Dec 2005
Posts: 432
D
dongna Offline
Senior Member
Offline
Senior Member
D
Joined: Dec 2005
Posts: 432
Just want to take the opportunity from a daily reader and occasional poster to thank Dave and crew for all the fantastic upgrades taking place. I've never enjoyed my visits to the forum as much as I have in the past month or so.

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #2999652 07/21/19 08:59 PM
Joined: May 2011
Posts: 912
marczellm Offline
Gold Member
Offline
Gold Member
Joined: May 2011
Posts: 912
And a quick test if Hungarian characters work now after the charset switch:

áéíóúöüőű

YESSSSS!

Last edited by marczellm; 07/22/19 08:27 AM.

Life is subtractive.
Current: Jazz, funk, rock, pop, Christian worship, BebHop
Wishlist: 80s-ish (synth)pop, symphonic pop, prog rock, fusion, musical theatre
Gear: NS2 + JUNO-G

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002274 08/08/19 02:30 PM
Joined: Aug 2017
Posts: 368
samuelblupowitz Offline
Senior Member
Offline
Senior Member
Joined: Aug 2017
Posts: 368
Is anyone else having issues with embedded video not loading on the forum? I assumed it was user error yesterday, but now I'm seeing a number of embedded YouTube vids absent from some threads, when they'd been active before. Same issue on multiple browsers.


Samuel B. Lupowitz
Composer. Arranger. Musician. Food Enthusiast. Bad Pun Aficionado.
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: samuelblupowitz] #3002288 08/08/19 03:31 PM
Joined: May 2015
Posts: 163
B
Bradley B Offline
Senior Member
Offline
Senior Member
B
Joined: May 2015
Posts: 163
Originally Posted by samuelblupowitz
Is anyone else having issues with embedded video not loading on the forum? I assumed it was user error yesterday, but now I'm seeing a number of embedded YouTube vids absent from some threads, when they'd been active before. Same issue on multiple browsers.


Same here. I did a number of tests using preview. No joy.

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002292 08/08/19 03:42 PM
Joined: May 2015
Posts: 163
B
Bradley B Offline
Senior Member
Offline
Senior Member
B
Joined: May 2015
Posts: 163
The style UBBT70_Dark does not show many images (emojis and the like). Perhaps it is the directory reference "default_dark". I checked some other styles that show the images. They use "default'.

UBBT70 - Light ... <img src="https://forums.musicplayer.com/images/graemlins/default/roll.gif" alt="roll" title="roll" width="39" height="15">

UBBT70 - Dark ... <img src="https://forums.musicplayer.com/images/graemlins/default_dark/roll.gif" alt="roll" title="roll" width="39" height="15">

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002298 08/08/19 04:03 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 16,595
mate stubb Online Content
MPN Advisory Board
10k Club
Online Content
MPN Advisory Board
10k Club
Joined: Oct 2003
Posts: 16,595
All has been well for me on UBBT77 - Dark


Moe
---
"FWIW, I believe all your shafts should be the same." - miden

http://www.hotrodmotm.com
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002304 08/08/19 04:23 PM
Joined: Jan 2012
Posts: 3,102
Michael Wright Offline
MP Hall of Fame Member
Offline
MP Hall of Fame Member
Joined: Jan 2012
Posts: 3,102
Love the Dark! like

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002307 08/08/19 04:37 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Dave Bryce Offline OP
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
OP Offline
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Me, too...that's why I'm tryin' T77 Dark as the default! cool

As mentioned iun the Global Sticky, anyoje who doesn't dig it can change it for their own viewing at the bottom of the page.

dB


Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002309 08/08/19 04:42 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 16,595
mate stubb Online Content
MPN Advisory Board
10k Club
Online Content
MPN Advisory Board
10k Club
Joined: Oct 2003
Posts: 16,595
Minor bug - the Post Reply button makes it look like you can reply to Announcements, but when you try you get rejected. Maybe hide this when replies are disallowed.


Moe
---
"FWIW, I believe all your shafts should be the same." - miden

http://www.hotrodmotm.com
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: mate stubb] #3002320 08/08/19 05:22 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Dave Bryce Offline OP
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
OP Offline
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Originally Posted by mate stubb
Minor bug - the Post Reply button makes it look like you can reply to Announcements, but when you try you get rejected. Maybe hide this when replies are disallowed.

I'm hip - I found that out a few days ago.

The issue is that those are created as just a regular post in a forum (they're all in FORUM NEWS, then you enable it as a Global Announcement. Part of me wanted to try putting a Poll in the Dark Mode Global I just put up - I wonder what would happen there.

dB

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Michael Wright] #3002331 08/08/19 06:17 PM
Joined: Dec 2012
Posts: 8,719
davedoerfler Offline
MPN Advisory Board
MP Hall of Fame Member
Offline
MPN Advisory Board
MP Hall of Fame Member
Joined: Dec 2012
Posts: 8,719
Originally Posted by Michael Wright
Love the Dark! like


funny, I'm just the opposite. Thanks for all the options, dB. thu


A reason why I collect old keyboards is that I feel partly responsible for doing it, responsible for preserving history and being a custodian for these things
Plus, old gear has a story. I like that.
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002333 08/08/19 06:28 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 6,019
GovernorSilver Offline
MP Hall of Fame Member
Offline
MP Hall of Fame Member
Joined: Mar 2006
Posts: 6,019
Video embedding seems broken. Example URL: https://www.youtube.com/watch?v=YFpU5ypLrKQ

With embedding tag:


Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002351 08/08/19 08:02 PM
Joined: Jan 2009
Posts: 943
Throbert Offline
Gold Member
Offline
Gold Member
Joined: Jan 2009
Posts: 943
Any chance of adding .pdf to attachment options?


Triton Extreme 76, Kawai ES3, GEM RPX, HX3 module/Drawbar controller,
MSI Z97 MPower/4790K, Lynx Aurora 8/AES16e, OP-X PRO-II, Pianotec,
Komplete 5. Might need a UAD quad, Ashley MX-206 or MOTU 8D Mon.
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002643 08/10/19 06:11 PM
Joined: Aug 2017
Posts: 368
samuelblupowitz Offline
Senior Member
Offline
Senior Member
Joined: Aug 2017
Posts: 368
Just wanted to give a shout that while the older embedded videos still aren't appearing, newly posted ones are, and the 16:9 aspect ratio and higher resolution is a much-appreciated upgrade!


Samuel B. Lupowitz
Composer. Arranger. Musician. Food Enthusiast. Bad Pun Aficionado.
Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002658 08/10/19 08:21 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Dave Bryce Offline OP
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
OP Offline
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
The https: conversion is what screwed all the videos up. The embeds are all http...

There's a way for everyone to adjust their browser, I hear...but that's a pain, especially for newcomers.

Also, the security has slowed the site down.

I believe we may just turn it off rather than have issues with 20 years worth of embeds, and have to deal with new ones working and old ones not, etc. Jim's looking into it.

dB


Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002672 08/10/19 09:45 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Dave Bryce Offline OP
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
OP Offline
KCFFL Champ '14,'16,'18
20k Club
Joined: Sep 2000
Posts: 20,478
Https off, vids restored.

dB

Re: NEW FORUM: Bugs? [Re: Dave Bryce] #3002680 08/10/19 10:48 PM
Joined: Dec 2012
Posts: 8,719
davedoerfler Offline
MPN Advisory Board
MP Hall of Fame Member
Offline
MPN Advisory Board
MP Hall of Fame Member
Joined: Dec 2012
Posts: 8,719
the good news and the bad news. At least it was tried. Thanks,Jim.


A reason why I collect old keyboards is that I feel partly responsible for doing it, responsible for preserving history and being a custodian for these things
Plus, old gear has a story. I like that.
Page 6 of 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderated by  Dave Bryce, Stephen Fortner 

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3