Music Player Network Home Guitar Player Magazine Keyboard Magazine Bass Player Magazine EQ Magazine
Topic Options
#1693584 - 01/28/07 04:09 PM Pro Tools with M-Audio Omnistudio USB ?
G-roc Offline
Member

Registered: 01/28/07
Posts: 1
Yo, i was just wonderin' if Pro Tools M-powered works with M-Audio Omnistudio USB, i downloaded Pro Tools M-powered, it installs everything, but when i open the proggram, it says no digidesign hardware found, and my m-audio is turned on, can somebody help me, cuz i need pro tools

Top
#1705951 - 02/21/07 01:57 PM Re: Pro Tools with M-Audio Omnistudio USB ? [Re: G-roc]
Kutz Offline
Member

Registered: 02/21/07
Posts: 1
Loc: Canada
I was just about to purchase the Omnistudio and just saw this topic.. Can anyone lets know the deal..???


Edited by Kutz (02/21/07 01:58 PM)
_________________________
Until the philosophy which hold one race superior and another Inferior Is finally and permanently Discredited And abandoned Everywhere is war.

Top
#1852330 - 12/06/07 10:24 AM Re: Pro Tools with M-Audio Omnistudio USB ? [Re: Kutz]
audiorulez Offline
Gold Member

Registered: 06/20/07
Posts: 745
See link in page for compatible hardware
http://www.m-audio.com/products/en_us/ProToolsMPowered71-main.html


According to that it is not compatible.

Top
#1929158 - 04/18/08 04:53 PM Re: Pro Tools with M-Audio Omnistudio USB ? [Re: audiorulez]
brakeonthroo Offline
Member

Registered: 04/14/08
Posts: 12
Pro-tools is pro-tools. It won't work with non-compatible cards

Top